

# AGENDA Accountable Care Collaborative (ACC) Program Improvement Advisory Committee (PIAC) <u>Provider and Community Experience (P&CE) Subcommittee</u>

### March 13, 2025, 8:00-9:30 AM

Participant Video/Audio:

<u>Join with Google Meet</u> meet.google.com/tmh-hyaa-xvd <u>Join by phone</u> (US) +1 724-740-8075 PIN: 587 524 192#

1. Introductions & Approval of February Minutes Mark Levine, P&CE Co-Chair, 5 minutes (8:00-8:05)

# 2. P&CE Follow-up Items and Housekeeping

Mark Levine, PIAC recap, 10 minutes (8:05-8:15)

• Plan to review charter next meeting in April

#### 3. eConsults updates

Emily Woessner & Dana Chang, HCPF 10 minutes (8:15-8:25)

## 4. Provider Communications Plan

Katie Lonigro, HCPF 20 minutes (8:25-8:45)

### 5. ACC III Evaluation

Tamara Keeney, HCPF 35 minutes (8:45-9:20)

6. Open Comment All, 10 minutes (9:20-9:30)

## Next meeting: April 10, 2025, 8:00-9:30am

Reasonable accommodations will be provided upon request for persons with disabilities. Please notify Callie Kerr at <u>callie.kerr@state.co.us</u> or the 504/ADA Coordinator <u>hcpf504ada@state.co.us</u> at least one week prior to the meeting to make arrangements.

