

AGENDA

Accountable Care Collaborative (ACC) Program Improvement Advisory Committee (PIAC)

Provider and Community Experience (P&CE) Subcommittee

March 9, 2023, 8:00-9:30 AM

Participant Video/Audio:

meet.google.com/tmh-hyaa-xvd 724-740-8075 PIN: 587 524 192#

1. Introductions & Approval of February Minutes (handout)

Kathie Snell, P&CE Co-Chair, 5 minutes (8:00-8:05)

2. P&CE Follow-up Items and Housekeeping

Kathie Snell, P&CE Co-Chair, 5 minutes (8:05-8:10)

- eConsults
- 2 open seats: Behavioral Health; Long-term Services and Supports
 - Voting member seat application

3. ACC PIAC Update

David Keller, MD, P&CE Co-chair/ACC PIAC Member, 10 minutes (8:10-8:20)

February meeting

4. Health Care Practice Transformation

Rodrick Prayer, HCPF 10 minutes (8:20-8:30)

HB22-1302 Integrated Behavioral Health Grant Program

5. ARPA 5.04 Care Coordination-Case Management Process Improvement

JSI Research & Training Institute (JSI), 25 minutes (8:30-8:55)

ARPA-funded process improvement project with RAEs & Case Management
Agencies to identify best practices in case management and care coordination,
further define roles and responsibilities, and identify training needs.

6. ACC Phase III Stakeholder Engagement

HCPF Staff, 45 minutes (8:55-9:15)

Key Performance Indicators (KPI)- Nicole Nyberg & Helen Desta, HCPF, 20 minutes

7. Open Discussion (time-permitting)

All, 15 minutes (9:15-9:30)



Next meeting: April 9, 2023, 8-9:30am

Reasonable accommodations will be provided upon request for persons with disabilities. Please notify Brooke Powers at brooke.powers@state.co.us or the 504/ADA Coordinator hcpf504ada@state.co.us at least one week prior to the meeting to make arrangements.