

AGENDA Accountable Care Collaborative (ACC) Program Improvement Advisory Committee (PIAC) Provider and Community Experience (P&CE) Subcommittee

June 8, 2023, 8:00-9:30 AM

Participant Video/Audio:

meet.google.com/tmh-hyaa-xvd 724-740-8075 PIN: 587 524 192#

1. Introductions & Approval of May Minutes (handout)

Kathie Snell, P&CE Co-Chair, 5 minutes (8:00-8:05)

2. P&CE Follow-up Items and Housekeeping

Kathie Snell, P&CE Co-Chair, 5 minutes (8:05-8:10)

- July 13 meeting
- 2 open seats: Behavioral Health; Long-term Services and Supports
 - Voting member seat application

3. ACC PIAC Update

David Keller, MD, P&CE Co-chair/ACC PIAC Member, 5 minutes (8:10-8:15)

May meeting

4. eConsult Platform

Matt Lanphier, HCPF, 15 minutes (8:15-8:30)

5. ACC Phase III Stakeholder Engagement

HCPF Staff, 45 minutes (8:30-9:15)

- Children and Youth Susanna Snyder, HCPF
- **6. Open Discussion** (time-permitting)

All, 15 minutes (9:15-9:30)

Next meeting: July 13, 2023, 8-9:30am?

Reasonable accommodations will be provided upon request for persons with disabilities. Please notify Brooke Powers at brooke.powers@state.co.us or the 504/ADA Coordinator hcpf504ada@state.co.us at least one week prior to the meeting to make arrangements.

