

AGENDA

Accountable Care Collaborative (ACC) Program Improvement Advisory Committee (PIAC)

Provider and Community Experience (P&CE) Subcommittee

January 12, 2023, 8:00-9:30 AM

Participant Video/Audio:

meet.google.com/tmh-hyaa-xvd 724-740-8075 PIN: 587 524 192#

1. Introductions & Approval of December Minutes (handout)

Kathie Snell, P&CE Co-Chair, 5 minutes (8:00-8:05)

2. P&CE Follow-up Items and Housekeeping

Kathie Snell, P&CE Co-Chair, 5 minutes (8:05-8:10)

- Voting Membership 4 open seats: Family Practice/Primary Care, Behavioral Health, Long-term Services and Supports (CMA) and Public Health
 - Voting member seat application

3. ACC PIAC Update

ACC PIAC members, 10 minutes (8:10-8:20)

December retreat

4. COVID-19/Public Health Emergency (PHE) Planning Update

10 minutes (8:20-8:30)

5. ACC Phase III Stakeholder Engagement

45 minutes (8:30-9:15)

- Medical home/PCMP requirements
 - Data collection/EHRs
- RAE support/practice transformation requirements

6. Open Discussion (time-permitting)

All, 15 minutes (9:15-9:30)

Next meeting: February 9, 2023, 8-9:30am

Reasonable accommodations will be provided upon request for persons with disabilities. Please notify Brooke Powers at brooke.powers@state.co.us or the 504/ADA Coordinator hcpf504ada@state.co.us at least one week prior to the meeting to make arrangements.

