

## AGENDA

### Accountable Care Collaborative (ACC) Program Improvement Advisory Committee (PIAC) Provider and Community Experience (P&CE) Subcommittee

# February 9, 2023, 8:00-9:30 AM

Participant Video/Audio: meet.google.com/tmh-hyaa-xvd 724-740-8075 PIN: 587 524 192#

## 1. Introductions & Approval of January Minutes (handout)

Kathie Snell, P&CE Co-Chair, 5 minutes (8:00-8:05)

## 2. P&CE Follow-up Items and Housekeeping

Kathie Snell, P&CE Co-Chair, 15 minutes (8:05-8:20)

- State PIAC member Co-Chair for P&CE David Keller, MD (Children's Hospital)
- Voting Membership:
  - Family Practice/Primary Care Mark Levine, MD (retired)
  - Public Health Angie Goodger, CDPHE
  - 2 open seats: Behavioral Health; Long-term Services and Supports
    Voting member seat application

# 3. ACC PIAC Update

ACC PIAC Members, 5 minutes (8:20-8:25)

• January meeting

### 4. ARPA 5.04 Care-Case Management Best Practices

Lauren Landers-Tabares, HCPF, 5 minutes (8:25-8:30)

• Update on ARPA-funded project with RAEs & Case Management Agencies to identify best practices in case management and care coordination, further define roles and responsibilities, identify training needs, and create process improvement.

# 5. <u>ACC Phase III</u> Stakeholder Engagement

HCPF Staff, 45 minutes (8:30-9:15)

- Key Components of Care Coordination
- Continuum of Care Coordination
- Oversight and Accountability

### 6. Open Discussion (time-permitting)

Our mission is to improve health care access and outcomes for the people we serve while demonstrating sound stewardship of financial resources. www.colorado.gov/hcpf



All, 15 minutes (9:15-9:30)

#### Next meeting: March 9, 2023, 8-9:30am

Reasonable accommodations will be provided upon request for persons with disabilities. Please notify Brooke Powers at <u>brooke.powers@state.co.us</u> or the 504/ADA Coordinator <u>hcpf504ada@state.co.us</u> at least one week prior to the meeting to make arrangements.